And that’s who I am tag

Tags vind ik altijd leuk om in te vullen, maar ook om te lezen. Vandaag had ik deze ‘And that’s who I am’ tag gevonden. Hier in kijk je op de Andthatswhoiam tumblr en kies je hier de afbeeldingen met eigenschappen uit die bij jou passen. Dus hier komen degenen die ik bij mij vond passen met ook een beetje uitleg erbij.

Afbeeldingsresultaat voor and that's who i am
Oké de reis van 14 uur die we wel eens naar Frankrijk gemaakt hebben is dan weer net iets te veel van het goede. Maar met een uurtje of 1 à 2 heb ik geen probleem. Vooral als het avond is vind ik in de auto zitten heel fijn.

Nee mij zul je niet snel zien huilen. Ook bij zielige boeken of films heb ik nog nooit een traan gelaten. Sowieso heb ik volgens mij nog nooit echt in het openbaar gehuild, in ieder geval niet dat ik het me kan herinneren.

requested by teengirlsrelate

Met mijn broer en zussen heb ik een hele goede band. We hebben bijna nooit ruzie en we kunnen heel gezellig met elkaar omgaan. Sommigen vinden dat gek, maar ik zou niet weten wat er mis mee is. We zijn gewoon lekker happy family.!

Volgens jaar ga ik eindexamen doen en hoop ik dat ik gewoon slaag. Ben blij als ik eindelijk van die school af ben. Het is tijd voor wat anders en na zes jaar mag dat wel.

Harry Potter is de eerste en beste serie die ik ook gelezen heb. Het heeft gewoon zo iets gezelligs. Ik denk dat ik nooit meer zulke leuke boeken zal vinden. Toen ik de serie uit had was ik oprecht een paar dagen verdrietig, haha.

Ik heb het idee dat ik wel aardig door kan hebben hoe mensen zich voelen of wat ze nu echt bedoelen. Maar het is niet dat ik er dan echt iets mee doe ofzo, alleen soms kan het wel handig zijn denk ik.

Afbeeldingsresultaat voor and that's who i am

Ik heb altijd wel de behoefte om van alles vast te leggen, vooral op leuke of bijzondere momenten. Zo vergeet je alles niet zo snel en het is natuurlijk altijd leuk om terug te kijken. Vooral als het echt een lange tijd geleden is.

Jippie ik ben maar 1.62 meter lang.

Afbeeldingsresultaat voor and that's who i amAfbeeldingsresultaat voor and that's who i am

Dit weten jullie waarschijnlijk wel, maar ik hou van zingen. Elke week zangles en om de tijd is er wel eens een optreden. Vroeger had ik nooit gedacht dat ik dat ooit zou durven. Ik droomde er wel stiekem van, maar het blijft natuurlijk eng om voor anderen te zingen.

Sinds een tijdje ben ik echt ernstig bang voor spinnen. Een maandje geleden kwam ik ’s avonds thuis en er zat een gigantische spin om m’n nachtkastje, nog geen 20 centimeter van me vandaan! Toen heb ik m’n moeder (om half 2 ’s nachts 😀 ) helemaal hysterisch gevraagd of ze hem weg wilde halen. Ze vond het niet eens erg, haha. Sinds dien check ik elke avond voor ik ga slapen m’n kamer op spinnen..

Wauw, ik heb zeker wel meer dan een uur dit allemaal zitten uitzoeken. Het is echt verslavend. Heel leuk als je niks te doen hebt. Als je hem over wilt nemen is dat natuurlijk goed, laat even een reactie achter, dan kom ik zeker kijken. 🙂

Nu kennen jullie mij ook weer een beetje beter. Waarin herkennen jullie jezelf?

xxx Lau

Over Lifebloglau

Hi! Welkom op LifeblogLau ♥ Leuk op mijn blog komt kijken. Ik ben Lau en ben 16 jaar. Hier vind je posts over mode, uiterlijk, muziek, persoonlijke verhalen, recepten en nog veel meer!
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

12 reacties op And that’s who I am tag

  1. Super leuke tag en leuk ingevuld 😀

    Geliked door 1 persoon

  2. joorloveswriting zegt:

    Awww haha aangenaam ik haat spinnen ook en ik ben klein… 😛 Leuke tag!!! ik wil deze ook een keertje gaan doen!! 🙂 leuk!!!

    Geliked door 1 persoon

  3. Irma zegt:

    Ik kende deze tag nog helemaal niet, maar wat interessant om te lezen dit. Leuk gedaan!

    Geliked door 1 persoon

  4. cuteminute zegt:

    Harry potter is bæ!🙌🏼

    Geliked door 1 persoon

  5. kim zegt:

    De auto vind ik ook fijn! Toen ik klein was reden we naar Spanje, 20 uur, omdat ik niet met het vliegtuig durfde, haha!
    Voor spinnen ben ik ook erg bang…

    Geliked door 1 persoon

  6. Leuk! Heb heel erg veel van deze plaatjes gezien en vaak gebruikt vroeger 🙂

    Like

Plaats een reactie