Skeeleren

Hoii! Al een tijdje was ik op zoek naar een sport om te gaan doen. Aangezien ik helemaal niet sportief ben was dat nog best moeilijk. Ook heb ik absoluut geen conditie of iets wat daar op lijkt. Iets zoals hardlopen leek me leuk, maar toch niet helemaal. Dus toen kwam ik uit bij skeeleren, iets wat ik vroeger al vaak deed. Dus na langer dan een halfjaar het uitgesteld te hebben, heb ik eindelijk mijn skeelers besteld. Ik zal vertellen welke en wat ik er van vind!

skeelersbeen skeelersarm

Kleding
Deze skeelers heb ik besteld bij decathlon. Ik  vind ze best wel cute met die roze details. Omdat het nog winterachtig is draag ik verder geen bijzondere kleding, zeg maar oude kleding (je weet maar nooit of je valt). In de zomer wordt dat waarschijnlijk de tight uit de vorige shoplog. Verder draag ik alleen maar polsbescherming. De knie- en elleboogbescherming vind ik vervelend zitten, dus dat laat ik maar zoals het is (als een echte badass 😉 ).

 skeelerssnap skeelersbrug

Skeeleren zelf
De eerste keer was ik even samengegaan terwijl mijn zusje mee fietste. Stiekem was ik nog een beetje bang dat ik onderuit zou gaan. Ook was het gezellig dat ze meeging. De tweede keer ging ik voor het echie. Met RunKeeper en al. Daar zal ik zo wat over vertellen. Geloof het of niet, ik ben om negen uur ’s ochtends m’n bed uit gegaan om te gaan skeeleren. Het moet niet gekker worden! Het weer zat helemaal mee, dat wel. Een zonnetje, maar toch lekker fris. Echt perfect. Het onder de brug door gaan (zie de foto hierboven), was wel een beetje eng. Je gaat dan ineens heel snel naar beneden, en wanneer je maar ook maar iets kleins fout doet, lig je onderuit. Toch was het aan de andere kant ook vet!

skeelersrunkeeper2 skeelersrunkeeper

 

RunKeeper
Met RunKeeper is niet alleen voor hardlopen, maar ook skeeleren of allemaal andere dingen qua sport. Het houdt de tijd, afstand, snelheid, verbranding en meer dingen bij. Afgelegde routes sla je op om ze later weer te kunnen bekijken. Heel handig! Op het moment dat ik de eerste screenshot maakte was ik trouwens nog niet begonnen, haha. Maar ik ben dus bijna een half uur onderweg geweest en heb meer dan vijfenhalve kilometers afgelegd. Voor de eerste keer ben ik tevreden. Het bewijs dat ik zo vroeg op ben gestaan staat rechts boven: 9,18 AM. Yeah!

Xxx Lau

Over Lifebloglau

Hi! Welkom op LifeblogLau ♥ Leuk op mijn blog komt kijken. Ik ben Lau en ben 16 jaar. Hier vind je posts over mode, uiterlijk, muziek, persoonlijke verhalen, recepten en nog veel meer!
Dit bericht werd geplaatst in Lifestyle en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

21 reacties op Skeeleren

  1. marlynnn zegt:

    Super leuk dat je nu iets bent tegengekomen wat je wel leuk vindt! Ik vind skeeleren ook leuk! Heb het al jaren niet meer gedaan want heb geen skeelers haha! Maar lesjes doen bij de sportschool is dat niks voor je? Op hoog tempo leuke lessen volgen op muziek doe ik namelijk altijd 🙂 X

    Geliked door 1 persoon

  2. Dina zegt:

    Aaah wat leuk dat je dit doet! Mijn skeelers liggen ver opgeborgen in de kast. Ik ben een keer zo hard op mijn (pardon my french) muil gegaan, dat ik niet meer durf. 😛

    Geliked door 1 persoon

    • Lifebloglau zegt:

      Haha awhh heel begrijpelijk dat je daar een beetje een trauma aan hebt. Durf je ook niet meer een hoop bescherming? Ik ging vandaag ook even onderuit terwijl er net een fietser aankwam. Dat was best wel awkward!

      Like

  3. joorloveswriting zegt:

    Wat tof dat je bent wezen skeeleren.. He waar skeeler je ? Haha volgens mij skeeler je dichtbij mij… 😛 het kan ook ergens anders zijn hoor …:P Ik ga het ook eens weer doen!! 😀

    Geliked door 1 persoon

  4. Super goed bezig! 🙂

    Geliked door 1 persoon

  5. Whitney zegt:

    Skeeleren is zo leuk! Ik heb rolschaatsen en moet zeggen dat het geen slecht idee is voor de zomer.

    Geliked door 1 persoon

  6. Haha ik heb ze laatst ook weer afgestoft. echt een goeie workout!

    Geliked door 1 persoon

  7. artisticstateofmind zegt:

    Ik ben gek op skeeleren, dat deed ik al toen ik nog maar net kon fietsen. Helaas kan het niet meer door mijn chronische pijn, maar wanneer het weer kan, trek ik ze meteen weer aan! LOVE IT!

    Geliked door 1 persoon

  8. Wat fijn dat je iets gevonden hebt! Ik doe het ook af en toe. Het is inderdaad erg leuk!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie